Wat is flipperen?

Wat is flipperen?

kerntrekken

Flipperen


Flipperen is een bekende en simpele manier om in te breken. Deze inbraakmethode werkt als volgt: met een klein hard stukje plastic, bijvoorbeeld met een bankpas, wordt de dagschoot van het slot weggedrukt. Deze manier werkt alleen indien de deur niet op slot is gedraaid.

Deze inbraakmanier is, helaas, nog niet bekend bij de mensen maar wel bij het inbrekersgilde. Om veel ellende te voorkomen moet u altijd uw deur op slot draaien, ook overdag. Gebruik hiervoor, te allen tijde, een anti kerntrek cilinder. Deze cilinder is bestand tegen kerntrekken.

De meeste inbraken worden op klaarlichte dag gepleegd omdat men denkt dat het dan niet gebeurt.

Deurbeveiliging
Het plaatsen van een secustrip ofwel anti -inbraakstrip. Het bestaat uit twee strips die tussen het kozijn en de deur komen. Bij het aanbrengen moeten wel de juiste schroeven worden genomen. Op deze manier ontstaat er een supersterke verbinding. Het resultaat is dat de deurnaad volledig is afgedicht en kan er niks tussen de deur en het kozijn worden gestoken.
Afhankelijk van de deurdraairichting is er een secustrip voor naar binnen draaiende- en voor naar buitendraaiende deuren. Natuurlijk moet er een anti -inbraakstrip komen op zowel de voordeur als de achterdeur. De strips zijn te koop bij de betere doe –het -zelf zaken.

Resultaat
De inbreker is niet blij met dit type deurbeveiliging want hij kan met geen mogelijkheid door de deur naar binnen. Hij zal proberen via een raam naar binnen te komen. Daarom is het aan te raden ook daar een secustrip te plaatsen.

kerntrekken

Anti inbraakstrip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>