Hoppe kerntrekbeslag

Hoppe kerntrekbeslag, tegen ongenode gasten

 

kerntrekken

Kerntrekbeslag van HOPPE

Veilig hang- en sluitwerk voor uw woning

Inbrekers kijken met het oog van de vakman naar de raam- en deursloten van uw huis. Cilinders die uitsteken uit het beslag, zijn voor hen als een uitnodiging om uw huis met een bezoekje te vereren. Met een zogenaamde kerntrekker trekken zij in een handomdraai de cilinder uit het beslag, waardoor ze vrije toegang tot uw woning hebben. Met veiligheidsbeslag als bijvoorbeeld het Hoppe kerntrekbeslag wordt het de ongenode gasten veel moeilijker gemaakt om het slot te forceren en uw huis binnen te komen.

Anti-kerntrekbescherming

Als uw huis beveiligd is met kerntrekbeveiligingen maakt u het de inbreker een heel stuk moeilijker om uw woning binnen te komen en bij het zien van het anti-kerntrekbeslag gaan zij liever even verderop kijken. Het veiligheidsbeslag van Hoppe is voorzien van kerntrekbeveiliging waardoor de cilinder niet uit het beslag kan worden getrokken. Dit houdt in dat de cilinder blijft zitten waar die zit en dat het slot dus niet geopend kan worden. Het Hoppe kerntrekbeslag is gemaakt van gehard staal en is geschikt voor verschillende cilinderlengtes en deurdiktes. Dit beslag beveiligt voldoende tegen kerntrekken maar niet tegen andere inbraakmethodes zoals klopsleutels en lockpicken. Wilt u voldoende beveiligd zijn, koop dan bijvoorbeeld een anti kerntrek cilinder color!

SKG keurmerk

Het Hoppe kerntrekbeslag is gecertificeerd met de (maximale) 3 sterren door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). SKG is een onafhanlijke instantie bekend van het keurmerk voor onder andere sloten en scharnieren. De sterren geven aan wat de mate van inbraakwerendheid is van het betreffende product.

kerntrekken

Kerntrekken met SKG***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>